Mercikes haventoppers, nu meer dan ooit!

10.000 paar sokken voor de dokken

Het Havenbedrijf Antwerpen lanceerde de afgelopen weken de campagne ‘Haventoppers’ om medewerkers van bedrijven in het havengebied te bedanken voor hun continue inzet. Hierbij werden 10.000 paar sokken voor de dokken uitgedeeld. Vandaag 25 maart wordt de ‘Dag van de Haventopper’ gevierd op social media.

De haven van Antwerpen, dat zijn mensen. Het zijn de meer dan 60.000 havenmedewerkers die ervoor zorgden dat de haven in 2020 zeer goed stand hield ondanks het uitzonderlijk coronajaar. Elke dag hebben ze hun veerkracht en engagement getoond en hebben ze het beste van zichzelf gegeven. Ze deden een topjob, vindt het Havenbedrijf, dat daarom de Haventopperscampagne op touw zette.

De voorbije jaren doorkruiste een camper het havengebied om sjaals en mutsen uit te delen, maar door corona en het vele thuiswerk besliste het Havenbedrijf om het dit jaar anders aan te pakken. Zo konden bedrijven zich op voorhand inschrijven en werden de sokken aan de bedrijven geleverd. Daarnaast kreeg iedereen de kans om op Facebook een haventopper te nomineren en zo een paar unieke sokken in de wacht te slepen. De sokken zijn volledig in lijn met de gloednieuwe havencollectie met T-shirts en truien, ontwikkeld met het Antwerps en duurzaam modelabel KLEIR.

Op 25 maart organiseert het Havenbedrijf de ‘Dag van de Haventopper’ en worden alle havenbedrijven en havenmedewerkers opgeroepen om een foto met de sokken te delen op social media met #haventopper. sokken voor de dokken Merci Haventopper!

“2020 was een uitzonderlijk jaar voor de hele wereld en voor de Antwerpse haven. We zijn 100% operationeel gebleven en dat hebben we te danken aan de duizenden havenmedewerkers die er elke dag stonden. Zij schrijven samen de toekomst van de haven. Daarom zeggen we dit jaar MERCI met een warm, stevig en uniek paar sokken voor de dokken.”,aldus Jacques Vandermeiren, CEO Port of Antwerp:

“Een rondvraag vorig jaar leerde dat er na mutsen en sjaals ook een grote vraag was naar sokken. In samenwerking met KLEIR lanceren we dit jaar daarom deze unieke Haventopper-sokken. Onze haven heeft zich in deze uitzonderlijke omstandigheden opnieuw bewezen als dé motor van onze economie en dat is te danken aan al onze haventoppers. Met deze actie willen we de havengemeenschap nog eens extra in de kijker zetten voor al hun harde werk.”, zegt Annick De Ridder, havenschepen: 

foto: Havenbedrijf

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder