Bedankt chauffeur! Bedankt fietser!


Je hebt ze vast al gezien in Kapellen en Stabroek, de blauwe borden voor meer fietsveiligheid. Samen met 187 andere gemeenten in Vlaanderen en de VSV zet Politie zone Noord samen met Kapellen en Stabroek haar schouders onder een nieuwe fietsveiligheidscampagne.

Naast inspanningen van de gemeenten om de wegen veiliger te maken en de inzet van Politie zone Noord om geregeld controles te houden, worden deze keer de chauffeurs en fietsers zelf aangemoedigd om ook die kleine inspanningen te leveren voor elkaar. Een kleine moeite kan een groot effect hebben op de fietsveiligheid.

Op basis van voorstellen ingediend door de inwoners van de gemeente werden een heleboel locaties in Kapellen en Stabroek bekeken.Volgende plaatsen komen in aanmerking te Stabroek: Dorpsstraat thv Sportweg;’s Hertogendijk thv Ettenhoven; Frans Hotagstraat/Heuvels; Parijse Weg; ‘s Hertogendijk thv Ettenhoven; Fans Hotagstraat/Heuvels thv Elzenbos.
De campagne ging afgelopen maandag van start. Stabroek bedankt chauffeurs én fietsers om aandachtig te zijn voor elkaar in de zes gevaarlijke situaties. Info: www.fietsveilig.be

foto: gemeente Stabroek

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *