Memorial Vic Adriaensen jeugdtornooi 2012

Het voetbalseizoen 2011-2012 zit er bijna op, toch hebben een aantal van onze leden hun beste beentje voorgezet om dit tornooi tot stand te brengen. Mijn hartelijke dank voor hun bijdrage!
Ook danken wij u trainers, afgevaardigden, supporters, scheidsrechters, bestuursleden en uiteraard onze kleine sporthelden om ook dit jaar het beste van zichzelf te geven op onze voetbalterreinen. Al onze 432 leden hopen dat het voor iedereen wederom een leuk tornooi mag worden.

Jeugdtornooi
K. NOORSE S.V. richt een jeugdtornooi in onder clubs aangesloten bij het K.V.V. en het K.B.V.B. De wedstrijden hebben plaats op vrijdag 27 april, zaterdag 28 april en zondag 29 april 2012 op de terreinen van K. NOORSE S.V.
Het tornooi staat open voor  de  jeugdelftallen van pupillen t.e.m scholieren.
Alle deelnemende spelers zullen een herinneringsmedaille ontvangen.Voor de ploeg die eerste eindigt in zijn categorie is een beker voorzien.
In elke reeks wordt een ‘FAIR-PLAY’-prijs uitgereikt.

Vriendinnetjeswedstrijden
Door de jaren heen is onze vereniging uitgegroeid tot een sportvereniging met meer dan 350 actieve sportbeoefenaars. Daarmee is K. Noorse S.V. de tweede grootste sportclub van Kapellen. Het unieke aspect van de club ligt niet in de eerder genoemde kwantiteit maar vooral in de kwaliteit van de organisatie en de sociale structuur.
Sinds 2006 is Noorse gestart met vrouwenvoetbal en op dit moment zijn we één van de weinige clubs die ook in de jeugdreeksen meisjesploegen in competitie hebben.
Dames- en meisjesvoetbal
Dit jaar had K. Noorse S.V. 4 elftallen in competitie :
•    Een elftal voor meisjes/dames vanaf 16 jaar. Dit elftal is actief in de C-reeks van het KVV damesvoetbal. Een jeugdelftal voor meisjes tot 14 jaar.     Een jeugdelftal voor meisjes tot 11 jaar.     Een jeugdelftal voor meisjes vanaf 6 jaar.
Deze jeugdelftallen speelden in competitie tegen jongens.

Om het meisjesvoetbal te promoten en voldoende speelsters aan te trekken voor deze jeugdwerking organiseren we op 1/5/2012 om 18.00u vriendinnetjes – wedstrijden. De wedstrijden gaan door op de gemeentelijke Sportvelden aan de Frans de Peuterstraat te Kapellen. www.noorse.be .
Als uw dochter zin heeft om in een ontspannen sfeer eens te proberen of ze voetballen tof zou vinden en ze geboren is tussen 1996 en 2006 is ze dan ook van harte welkom.
Inschrijven kan bij : De Beukelaer, Stefan (trainer) 0479/22.92.51, stefan@accuronv.be, Van den Bogaert, Sven (trainer) 0497/61.70.29, sven.vandenbogaert@telenet.be


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.