Mega Salsa Nacht in Brasschaat

Naar jaarlijkse gewoonte is er de Mega Salsa Nacht in de Ruiterhal (Gemeentepark 10), te Brasschaat en dit jaar op zaterdag 17 juni.  Zoals steeds gebeurt deze avond volledig ten voordele van het goede doel.  Dit jaar gaan de baten naar www.caluna-world.com
De opbrengsten zullen zeer goed kunnen aangewend worden door de vzw Caluna uit Kapellen voor hun project in Warang/Senegal, een school voor dove kinderen, die geen toegang krijgen tot onderwijs en maatschappelijk, sociaal en emotioneel uitgesloten worden. Vzw Caluna is al negen  jaar actief in België, Guatemala, Cambodja en Senegal en heeft sociale keukens in Ghana en Indië, voor een 300-tal kinderen.  Onderwijs, water, voedsel en medische bijstand voor kansarme kinderen is hun dagelijkse bekommernis.   Alle kinderen hebben immers recht op een hoopvolle en menswaardige toekomst.  Het is met onstilbaar enthousiasme dat Caluna dagdagelijks ijvert om vele kinderdromen waar te maken.
De opbrengsten van deze Mega Salsa Nacht gaan dus voor 100% naar de werking van de school in Warang/Senegal.  
  
De avond zelf starten we met Salsa initiatie-lessen.   Gevolgd door het  live optreden van Orquesta Pegasaya, afgewisseld met DJ’s El Patron en Pablo, die allen hun verdiensten in de Salsa wereld al serieus hebben bevestigd en verschillende life acts om u te verrassen.   Om dit allemaal mogelijk te maken zijn er zo maar eens eventjes een 80 vrijwilligers voor en achter de schermen actief. 
De inkom is slechts 8 euro in voorverkoop via megasalsanacht@gmail.com  – aan de ingang betaal je 10 euro.
Allen daarheen om deze zwoele en uitbundige avond niet te missen!!!
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder