Maak kennis met 12 sportclubs tijdens Ekeren Sport

Op 1 mei vindt voor de 6de keer #EkerenSport plaats. Het leuke sportevenement voor jong en oud gaat door in het Hagelkruispark en is tussen 14 en 18 uur dé trekpleister voor sportliefhebbers. Geena Lisa zorgt voor de presentatie.
Tussen 14 en 17 uur organiseren sportclubs proeven waarbij teams van 3 personen elkaar uitdagen. Kinderen, jongeren en volwassenen nemen het tegen elkaar op in verschillende sportproeven zoals korven scoren en pluimen schieten. Per gewonnen proef krijgen de teams punten. Wie deelneemt aan de kinderloop of de ‘Kom op tegen kanker-loop’ krijgt bovendien extra bonuspunten. Die kunnen van pas komen in het klassement dat om 18 uur bekend gemaakt wordt. Per categorie (kids, jeugd, volwassenen en gemengd) zijn tal van mooie prijzen te winnen.
Ook de pers is van harte welkom tijdens de #EkerenSport op woensdag 1 mei tussen 14 en 18 uur in het Hagelkruispark, Oorderseweg 83, in Ekeren.
Programma
14 uur: start sportproeven #EkerenSport
15.30 uur: start kinderloop
16.45 uur: start 5 km Kom op tegen Kanker-loop
17 uur: einde sportproeven #EkerenSport
17.30 uur: start 10 km Kom op tegen Kanker-loop
18 uur: prijsuitreiking met muzikaal optreden
Geïnteresseerden maken kennis met de deelnemende sportclubs op www.ekeren.be. Ook informatie om in te schrijven voor #EkerenSport en de Kom op tegen Kanker-loop is daar te vinden.
De Kom op tegen Kanker-loop is een organisatie van AC Break en is mee mogelijk door financiële ondersteuning van het district Ekeren.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *