Maak kans op een duoticket voor Familietheater " Kleine Rode Eva" te Zandvliet

kleine_rode_eva_diego_franssens
Een unieke theaterervaring voor kinderen én volwassenen. Deze uitzonderlijke voorstelling van theatergezelschap De Maan is geschikt voor 7+ én 16+. Kinderen en volwassenen kijken samen naar dezelfde voorstelling, maar krijgen via een koptelefoon een ander verhaal te horen.Kleine Rode Eva vertelt over de verdwijning van een meisje. Voor de volwassenen neemt de voorstelling het prozagedicht ‘Kleine Eva uit de Kromme Bijlstraat’ van Louis Paul Boon als uitgangspunt. Voor de kinderen wordt het verhaal verteld aan de hand van Roodkapje. Die gaat immers van het pad af en raakt vermist. Of zit ze in de buik van meneer De Wolf?
Deze voorstelling is een kruising tussen een hoorspel, installatie, figuren- en multimediatheater met  een thrillerinslag voor volwassenen. Geen gewone theatervoorstelling maar een fascinerende totaalervaring. Ook toegankelijk voor niet-theatergangers!
De voorstelling gaat door op  zondag 29 mei om 16 uur in de Concertzaal De Schelde, De Keyserhoeve 66 te Zandvliet.
Prijzen: Vvk: 10 euro – Kassa: 12 euro -tarief VT-statuut: 2 euro
De eerste rij wordt voorbehouden voor rolstoelgebruikers. Wenst u deze plaatsen te reserveren, neem dan contact met ons op via vrijetijdscentrumdescheld@stad.antwerpen.be of 03 298 27 30

Wij mogen van Vrijetijdscentrum De Schelde 1 duoticket wegschenken aan onze lezers. Stuur een mailtje voor 23 mei naar redactie@publipolder.be

 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder