Lustige Gans Ekeren officieel toegetreden tot Polderbond

Na verschillende vergaderingen, overleg en denkend aan de toekomst is er door de Polderbond beslist dat de “Lustige Gans – Ekeren vzw” mag toetreden tot de “Verenigde gansrijders Antwerpse polder”. Dit betekent dat de Lustige Gans dit jaar mag deelnemen aan het Keizerrijden in Hoevenen. Ze komen er met vier paarden bij wat het aantal brengt op 31 ruiters. Meer bepaald 30 koningen en uittredend keizer zullen strijden om de titel van keizer.
Traditiegetrouw was het op de eerste vergadering van januari aanbetaling van het lidgeld voor alle verenigingen van de “Verenigde gansrijders Antwerpse polder”. Tijdens deze vergadering verwelkomde voorzitter Frans  De Schutter de “Lustige Gans – Ekeren vzw” voor de eerste keer in de Polderbond.
Frans gaf in zijn nieuwjaarstoespraak reeds mee dat er nog veel werk zal zijn om in de toekomst het 75 jarige bestaan van deze vernieuwde “Verenigde gansrijders Antwerpse polder” te vieren.
“We kijken ernaar uit dat deze grote wijziging op alle niveaus sportief mag verlopen” aldus voorzitter Frans De Schutter en secretaris Pieter Aendekerk. Hiermee wordt er in 2017 geschiedenis geschreven.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder