Lore en Lorenzo zeggen ja!

huwelijk de rekke
[Not a valid template]
Donderdag 29 september kwamen de leerlingen van het 4de leerjaar van De Rekke uit Hoevenen op bezoek naar het gemeentehuis van Stabroek.  De voorbije weken hadden de leerlingen een lessenreeksen over België, de provincies en de gemeentes gekregen en een bezoek aan het gemeentehuis was dan ook de ideale gelegenheid om de reeks af te sluiten.
In de raadzaal werden zij ontvangen door burgemeester Rik Frans en secretaris Luc Joppen. Er werd een echte gemeenteraad gehouden waarin de leerlingen, die zich goed voorbereid hadden, hun vragen afvuurden.  Naast Rik Frans mocht Lore Degueldre als kinderburgemeester zetelen. Lore werd op een democratische wijze in de school verkozen tot burgemeester.
Na de raad ontvouwden de leerlingen van beide klassen een banner waarop zij Stabroek promootten. Meester Rik (4a) en Meester Gino (4b) somden de troeven van Stabroek op. En dat waar er wel wat! Nadien volgde een rondleiding langs de verschillende diensten en kregen de leerlingen de nodige uitleg over de werking.
Rond 11 uur verzamelden de leerlingen zich in de trouwzaal waar het huwelijk van Lore Bogaerts (8) en Lorenzo Adriaens (9) plaatsvond.  Met het nodige gegiechel,  gaf het jonge paartje  elkaar het ja-woord, gevolgd door een dikke knuffel.  Lore en Lorenzo waren de enigen die zich kandidaat stelden voor het aangaan van het nephuwelijk.
Na de nodige plichtplegingen werd er nog een groepsfoto van het kersvers koppeltje en hun grote gevolg getrokken.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder