Lokaal en internationaal talent ontmoeten elkaar 4 woensdagen lang in Hof De Bist

Een zomer lang muziek in de stad. De karavaan van Muziek in de Wijk houdt tijdens de zomer ook halt in Ekeren. Muzikanten van over de hele wereld en talent van dicht bij huis zorgen in Hof De Bist voor een heus wijkfeest.
Het hoofdprogramma van Muziek in de Wijk bestaat uit internationale bands, lokale helden zorgen voor het voorprogramma. Afspraak elke woensdag in augustus, telkens van 18 tot 23 uur, in park Hof De Bist. Nieuw dit jaar is de mega-grill. In samenwerking met lokale verenigingen zorgt 252 cc tijdens elke Muziek in de Wijk voor een uitgebreid groentenbuffet en vlees. Aanschuiven kan om 18, 19 of 20 uur en na reservatie via www.252cc.be. Daar vinden geïnteresseerden ook de prijzen voor de grill terug.
2 augustus : Hanne en Cabruêra (Brazilië)
9 augustus: Nashville Bum en Jbara (Marokko)
16 augustus: Potingue en Mamadou Diabate & Percussion Mania (Burkina Faso)
23 augustus: Anthony Claeys Quartet en The Ska Vengers (India)
Doorlopend kunnen liefhebbers genieten op het pop-up kasteelterras van hapjes en drankjes en tropische beats van lokale dj’s.
Praktisch
• woe 2, 9, 16 en 23 augustus 2017 | van 18 tot 23 uur in park Hof De bis, Veltwijcklaan 252 te Ekeren – www.zva.be – toegang gratis
Muziek in de Wijk in Hof De Bist is een organisatie van Zomer van Antwerpen in samenwerking met het district Ekeren en 252 cc.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *