AWV start werken aan de Scheldelaan (N101) en de R2

AWV heeft een aannemer aangesteld en start op 2 augustus met haar werken aan de Scheldelaan. De aannemer zal eerst de busbaan op de middenberm tussen de R2 en Lillo-dorp en de tijdelijke pendelparking aan Evonik aanleggen. Beiden moeten beschikbaar zijn tegen 18 augustus. Daarna vernieuwt AWV het wegdek van de Scheldelaan. De aannemer start in het noorden van de werfzone boven het sluizencomplex en schuift op naar het zuiden.
Op vrijdagavond 4 augustus starten ook de werken aan de R2 terug op. Vanaf 31 juli zullen er echter ’s nachts in het kader van minderhinder-maatregelen al enkele voorbereidende werken uitgevoerd worden.
Scheldelaan: gewijzigde verkeerssituatie vanaf 1 augustus
Op 1 augustus start fase C van de werken. Elia breidt dan haar werfzone volledig uit tot aan de toegangsweg van Oiltanking Antwerp en het Havencentrum. Plaatselijk verkeer op de Scheldelaan vanaf het complex Lillo (nr. 12) blijft mogelijk over één rijstrook tot de toegangsweg van Oiltanking Antwerp en het Havencentrum. Lillo-dorp blijft bereikbaar via de gewone toegangsweg.
 

 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *