Live chatsessie voor buurtbewoners over uitbreiding schoolgebouw de Rekke

HOEVENEN – Door de coronacrisis was het gemeentebestuur genoodzaakt de informatievergadering voor buurtbewoners van de Rekke over het bouwdossier te annuleren. Omdat we de bewoners toch zo goed mogelijk willen informeren hebben we gezocht naar een nieuwe manier om met de buurt te communiceren. Dit zal digitaal moeten verlopen, aangezien we nog steeds geen vergaderingen kunnen bijeenroepen.
We zullen op maandag 18 mei van 19u00 tot 20u00 een interactieve chatsessie organiseren voor de bewoners van Kerkstraat, E. De Beukelaerlaan, PJ. Tijsmanslaan en August Huybrechtslaan. 

De bewoners die willen deelnemen moeten wel eerst inschrijven voor de chatsessie zodat we heel gericht kunnen werken met geselecteerde doelgroep.  Op de dag van de chatsessie, om 17u00, ontvangen de ingeschreven personen een instructiemail en de link voor de sessie. Met die link krijg je toegang tot het online chatplatform.

Hoe inschrijven?
Ga naar https://forms.gle/LP33r9iLcZSjxDL78 Vul hier het formulier in en druk op de verzendknop. Je kan inschrijven tot en met maandag 18 mei 15u00.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *