Lissa Lewis eigen tuinconcert

Lissa Lewis met haar ouders Chris en Frank en haar vaste begeleider/keyboardspeler Alain Verresen

KAPELLEN – Op zaterdag 21 en zondag 22 augustus stond Lissa Lewis na lange tijd nog eens op een podium. Voor de gelegenheid genoten haar fans van haar eerste eigen tuinconcert. Door de wisselvallige weersomstandigheden besloten ze om toch ‘last minute’ nog een tent te zetten maar de sfeer was er niet minder om.

Het was haar mama Chris die iedereen welkom heette en zelfs een beetje ontroerd was. Het optreden had namelijk plaats in de tuin van haar ouders en dat was toch wel bijzonder. Lissa bracht een uiteenlopend genre, voor ieder wat wils. Gaande van Nederlandstalige nummer, discohits, musicalliedjes, medleys van o.a. de Nederlandse Conny Vandenbos en songfestivalliedjes. Bij de selectie songs van Ann Christy werd bij de opvoering van ‘De Roos’ het publiek muisstil. Prachtig bracht ze het. Special guest was Michael Lanzo waar Lissa twee liedjes mee zong. Naar het einde toe bracht Lissa met veel enthousiasme echte meezingers en de tent ging er onmiddellijk mee in op!

Lissa dankte na afloop de geweldige helpers, regie-dame Claudine, geluidsman Marc, pianist Alain Verresen, uiteraard haar ouders Chris en Frank Van Hoof – Meseure, haar rechterhand Kathleen Tops en tante Rita Van Hoof die haar steeds bijstaat met haar zaak “Lissa’s Caketime” (www.lissacaketime.be). Tijdens de pauze kon iedereen trouwens proeven van Lissa’s lekkere gebak bij een tasje koffie. Tenslotte nog een speciaal lief woordje voor haar verloofde Niels Porter die ze vanaf 20 augustus volgend jaar haar ‘man’ zal mogen noemen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.