Lions Club Antwerpen Moerland zorgt voor een warme kerst

KAPELLEN – Voor de dertiende maal op rij organiseerde de Lions Club Antwerpen Moerland hun traditionele gratis kerstmaaltijd voor minder begoede inwoners van Kapellen. Onder het motto “ Een Warme kerst in Kapellen” konden 76 gasten genieten van een vijfgangen diner en dat alles in samenwerking met het Kapelse OCMW en het gemeentebestuur.

Het kerstfeest had plaats in de Foyer van zaal Lux op het Marktplein. De selectie van de gasten gebeurde in samenwerking met het Kapelse OCMW. Onder de gasten waren ook 24 kinderen. Om de uitgebreide vijfgangen maaltijd in elkaar te steken trokken de leden van Lions Club Antwerpen Moerland zelf de keuken in. De Lions Club Antwerpen Moerland houdt jaarlijks verschillende activiteiten die centjes in het laatje brengen. Die gaan telkens naar goede doelen. Een van deze goede doelen is ondermeer het kerstdiner voor de minderbedeelden.
Eén van de activiteiten om geld in te zamelen gebeurt met de verkoop van olijfolie. Deze is afkomstig van de streek rond het Spaanse Malaga en afkomstig van bomen die meer dan duizend jaar oud zijn. Deze speciale olijfolie is enkel te koop bij de Lions Club en nu ook op de Kerstmarkt in Antwerpen.
De Club verzamelt ook oud- en vreemd geld in. Dit heeft plaats in  dertig vestigingen van de supermarkt Delhaize.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder