Lillo Boekendorp met lezing in Poldermuseum

LILLO – De zomervakantie staat voor de deur. Dit houdt in dat in juli het Poldermuseum alle zaterdagen, zondagen en nationale feestdagen geopend is tussen 13 uur en 18 uur (laatste toegang 17 uur). Ook op donderdag 11 juli kunt u het Poldermuseum bezoeken.

Boekendorp op zondag 14 juli en zondag  11 augustus 2024
Op twee zomerse zondagen (juli & augustus) vindt u langs de wandelpaden van het Kazerneplein tal van boekenkraampjes. Er zijn zo’n 80 tal standhouders (afhankelijk van het weer). Naast boeken worden er in de marge ook affiches en postkaarten verkocht. Het antiquarische aanbod vindt u in de kerk. De markt is gratis toegankelijk.

 Tijdens Lillo Boekendorp op zondag 14 juli kunt u al van 10 uur het Poldermuseum bezoeken.
Vanaf 13u30 vindt er een lezing plaats door Dennis Van Nieuwenhuijzen met als titel “Fort Lillo en Liefkenshoek als onderdeel van de Nederlandse defensie (1814-1839)”. Militair historicus Dennis Van Nieuwenhuijzen neemt u mee in het politieke-militaire verhaal van beide forten dat maar door weinigen gekend is.

Het café in het Poldermuseum onderging de laatste maanden een metamorfose en is terug te bezoeken. Zeker een bezoekje waard!

info: www.poldermuseum-lillo.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *