Kapellen feest ter gelegenheid van 11 juli

KAPELLEN – Naar aanleiding van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap op 11 juli,is er ook in Kapellen één en ander te beleven.

10 juli Kapellen vertelt
Ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag vindt de avond ervoor, op woensdag 10 juli om 20.00 uur in zaal LUX, ‘Kapellen vertelt’ plaats.11 Kapellenaren brengen 11 verhalen (van 7 minuten). Volgende vertellers tekenen present om een straf, hilarisch, historisch, spannend, verbazend of onverwacht verhaal te vertellen: Claudine Breydels, Diane Broeckhoven, Axel Caron, Herman De Meulenaere, André De Vleeschouwer, Inez Pauwels, Annie Schelfout, Rudi Staute, Guillaume Van der Stighelen, Goele Verbaenen en een medewerker van Wilde Dieren in Nood VOC. Je hebt ze alleszins nog nooit op deze manier horen vertellen. Om een en ander door te spoelen worden er bij deze gelegenheid Kapelse bieren geschonken. De toegang is gratis, inclusief frietjes. Vooraf inschrijven is niet nodig. Muzikale gast is Herbert, die je misschien kent van zijn hits ‘Een ongewone reis’ of ‘Dans met mij’ of als presentator op Radio 2.

11 juli Fietsverloting op markt
Tijdens de wekelijkse markt op het Marktplein worden 2 fietsen verloot: eentje gesponsord door de marktkramers, de tweede door de gemeente. Vanaf 8.30 uur krijg je een tombolabiljet bij elke aankoop op de markt. De fietsen worden om 10.30 en 11.30 uur verloot onder alle aanwezige (!) deelnemers.

11 juli Kroonkurk Festival met Ontpopt
De parkconcerten op donderdagavond in juli en augustus zijn een traditie waarOntpopt, een lekkerswingende coverband,op de Vlaamse feestdag de sterkste Nederlandstalige hits van de voorbijedecennia onder handen neemt. Alle info vind je opwww.kroonkurkfestival.be/programma

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *