Leerlingen Atheneum Kapellen spelen en zingen The Wiz

Nooit eerder zat er zoveel muzikaal talent in één klas. Tijdens de opendeurdag van het Atheneum Kapellen op zaterdag 26 maart speelden de leerlingen artistieke vorming van de eerste graad de musical The Wiz.
De kleine Dorothy (Lieze Denckens) wordt tijdens een storm meegesleurd naar het Land van Oz. Daar ontmoet ze de vreemdste wezens: een hersenloze vogelverschrikker (Elvira De Laet), een blikken man zonder hart (Alec Liégeois), een laffe leeuw (Zoë Praet) en een veel te kleine tovenaar (Ossip Booij).
Enkele maanden repeteren gingen aan de musical vooraf. Leerlingen en leerkrachten sloegen de handen in elkaar en werden achter de schermen bijgestaan door een handvol ouders. Alle liedjes werden door de leerlingen zelf ingezongen in de High Lake Hill Studio. Het resultaat is een wervelende en ontroerende show met hippe muziek en fantastische kostuums, gebracht met een zelden gezien enthousiasme.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder