Langer 'blijven plakken' in Bib

Vanaf 2017 hebben de Kapelse bibliotheken andere, ruimere, openingsuren. Bedoeling is vooral de ‘wachtrijen’ tegen openingstijd in de namiddag op weekdagen en tegen sluitingstijd op zaterdag aan te pakken. Zo verschuiven de openingsuren van de hoofdbibliotheek (Dorpsplein) op donderdag van de namiddag en de avond naar de voormiddag. Anderzijds is de bib op maandag, dinsdag en woensdag een uurtje vroeger open en op vrijdag en zaterdag een uurtje langer open.
 De bib van Putte (Ertbrandstraat) is voortaan gesloten op donderdagavond, maar die uren werden herverdeeld om op andere dagen langer te openen.
 Vanaf midden december krijgen de bezoekers van beide bibs een in het oog springende attentie (zolang de voorraad strekt) die hen er aan herinnert wanneer ze in hun bib kunnen ‘blijven plakken’.
 
Nieuwe openingsuren hoofdbibliotheek: maandag, dinsdag  en woensdag van  13.00-20.00 uur; donderdag van 9.00-13.00 uur; vrijdag en zaterdag van 9.00-13.00 uur.
 Nieuwe openingsuren bibliotheek Putte:  maandag van 13.00-20.00 uur; woensdag van  9.00-17.00 uur en  zaterdag  van 9.00-13.00 uur.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *