Kruispunt De Keyserhoeve-Spaansemolenstraat in Zandvliet afgesloten

 Het laatste gedeelte van de rioleringswerken in de Spaansemolenstraat is van start gegaan. Hierdoor is het kruispunt van de De Keyserhoeve ter hoogte van huisnummers 7 & 8 en de Spaansemolenstraat afgesloten (zie plan).   De riolering van de Spaansemolenstraat wordt tijdens deze werken aangesloten op die van de De Keyserhoeve. Het kruispunt zal afgesloten zijn tot en met vrijdag 21 augustus.
Bewoners van de Zoutedijk, De Vest, Conterscherp en het gedeelte van de De Keyserhoeve tot en met de Conterscherp volgen een omleiding via de Conterscherp. Daar geldt momenteel tweerichtingsverkeer.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eén reactie

  1. Ze hadden er beter enkel richting van gemaakt, dat zou al minder verkeer geven, en veiliger, ze mogen ook nog wel eens het onkruid tussen de kasseien wegstrimmen, want de Conterscherp is gewoon een schande, ik kom in heel veel andere gemeente,’s, als ik zie wat ze daar llemaal ondernemen om de snelheid te breken, paaltjes en versmallingen thv. bochten+snelheidsmeters, hier kan niets, veel beloofd met de verkiezingen door bepaalde politiekers, maar er gebeurt gewoon niets, nu weet ik voor wie ik de volgende keer moet kiezen, samen met zoveel andere kiezers zullen ze het gelag betalen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder