Koor KINDaMAGIC zong voor het goede doel

HOEVENEN – Neighbours For Life Hoevenen vzw is een groep buren die jaarlijks acties voor het goede doel onderneemt. Op vrijdag 23 september organiseerden zij voor de tweede keer een concert in de kerk Attenhoven in Hoevenen.
Deze keer was het Kapelse koor “KINDaMAGIC” te gast. KINDaMAGIC is een pop- en rockkoor dat een moderne, swingende sound wil promoten, een bont gezelschap van muziekliefhebbers die telkens weer het beste van zichzelf geven. Zij brachten die avond een mooie selectie uit hun heel gevarieerd repertoire, voor een heel aandachtig publiek dat genoot van dit concert in de ideale setting van deze mooie kerk. De opbrengst van deze avond wordt aan de vzw KRAS Jeugdwerk geschonken.
Kras is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die in verschillende wijken van ’de stad een gevarieerde vrijetijdswerking op poten zet voor kinderen en jongeren. Kras vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen, ook kinderen en jongeren die moeilijker hun weg vinden naar andere initiatieven. Ze houden daarom de drempel zo laag mogelijk en werken specifiek in wijken waar veel armoede en schooluitval heerst, en waar minder publieke ruimte en vrijetijdsaanbod is.De opbrengst van dit concert wordt alvast goed besteed. LW

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *