Koop lokaal en maak kans op een elektrische fiets

©provincie Antwerpen

EKEREN – Nog tot 14 januari zetten de provincie Antwerpen en lokale besturen hun handelaars in de kijker tijdens Liever Lokaal. Tegelijk moedigt de actie consumenten aan meer in de buurt te winkelen. Klanten die tijdens de actie bij de 18 deelnemende Ekerse handelaars​ inkopen doen, maken kans op tal van prijzen.

Dit eindejaar geven de provincie Antwerpen en haar steden en gemeenten extra aandacht aan lokale handelaars om de aantrekkingskracht van het plaatselijke handelsaanbod te vergroten en zorgt voor een levendigere handelskern. Door de lokale detailhandel onder de aandacht te brengen moedigt de actie consumenten aan meer bij de winkels in hun buurt te kopen. In het district Ekeren schreven 18 handelaars zich in voor de eindejaarsactie.


Wedstrijdactie in Ekeren
Buiten kans op de hoofdprijs van de provincie hebben Ekerenaars een extra reden om dit eindejaar bij één van de 18 deelnemende handelaars te shoppen.
Wanneer ze de app ikkooplokaal installeren en QR-codes scannen bij deze handelaars, maken ze kans op een elektrische fiets (Norta B-1010 ter waarde van 2699 euro), geschonken door stad Antwerpen. Daarnaast kiezen de handelaars zelf ook of ze prijzen voorzien.

Meer informatie over Liever Lokaal – wedstrijdactie district Ekeren​ vind je op www.lieverlokaal.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder