Koersen en loop met Zandvlietse kermis

-koers-zandvliet
Op zondag 10 juli is het weer zover : Zandvlietse Kermis. Ook dit jaar wordt er flink gekoerst in Zandvliet.
Op maandag 11 juli rijden de A en B ploeg van de Polderklievers hun jaarlijks clubkampioenschap. Er zullen een 60 tal renners aantreden in de strijdarena om de fel bevochten polderkassei in ontvangst te mogen nemen.  Er wordt om 19u00 gestart aan café De Spreeuw.
Op dinsdag 12 juli is het de 10de editie van de intussen bekende “Polderkoers met een Hart”. Er strijden 7 ploegen van maximaal 10 renners voor het goede doel.  Start om 19u00 aan café Blauw Hoeveke. Het parcours is 63 km en de aankomst is telkens aan Het Vredehof.
We hopen dit jaar opnieuw een mooie prijzenpot te kunnen uitreiken aan de winnende ploegen.  Dit bedrag wordt rechtstreeks doorgestort aan de goede doelen.
1ste Zandvliet Trail
Op zondag 17 juli, staartjeskermis, organiseren we de 1ste Zandvliet Trail. Het is een recreatief loopparcours langs en dwars door een aantal Zandvlietse monumenten.  De start is om 15u00  aan café De Dry Claveren. Er zijn 4 lokale ronden van ongeveer 2 km af te leggen. Het aantal deelnemers is voor dit jaar beperkt tot 100.
Inschrijven kan op www.zandvlietsekoers.be en de deelname kost 5 euro (1 drankje inbegrepen). De organisatie Zandvlietse Koers vzw hoopt terug op goed weer en zoals alle jaren een massale opkomst van supporters en toeschouwers.
Sportieve afspraak in Zandvliet op 11 en 12 en 17 juli.
Omleiding busverkeer tijdens Zandvlietse koers
Op maandag 11 en dinsdag 12 juli vinden er twee wielerwedstrijden plaats in Zandvliet.
Het verkeer wordt tijdens deze wielerwedstrijden omgeleid. Bussen van De Lijn volgen op maandag 11 en dinsdag 12 juli vanaf 14 tot 23 uur volgende omleiding:
–  Richting Zandvliet: normale reisweg tot Zoutestraat – rechts Zandvlietse Dorpstraat – rechts Antwerpsebaan en verder de normale reisweg.
–  Richting Antwerpen: normale reisweg tot Antwerpsebaan – links Zandvlietse Dorpstraat – links Zoutestraat en verder de normale reisweg.
De haltes Bakkerstraat, Dorp, Aakstraat, Antwerpsebaan worden niet bediend. Er worden vervanghaltes voorzien in de Zandvlietse Dorpstraat, ter hoogte van de Zoutestraat, Armenstraatje en Antwerpsebaan.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder