Kleuters schitteren op kerstspel


Donderdagnamiddag 20 december liep de Sint Catharinakerk in Stabroek vol met ouders en grootouders die naar het kerstspel van hun oogappel kwamen kijken.  
De kleuters van de derde kleuterklas van de Sint Catharinaschool uit Stabroek brachten het mooie kerstverhaal van de geboorte van Jozef. Toen aan de kleuters gevraagd werd om een kersttoneeltje op te voeren, werd al vlug duidelijk dat ieder zich in zijn of haar rolletje wel kon vinden. Juf Antje nam met haar koortje de zang voor haar rekening. Juf Lutgarde leerde de kleutertjes de tekst aan en Juf Karen verzorgde de drama.
Het grote podium vooraan in de kerk en de inzet van de kleutertjes als Jozef en Maria, engeltjes, de herderkes met hun schaapjes, de drie wijzen uit het Oosten en het engelenkoor zorgden voor een indrukwekkend kerstspel waarin elke kleuter schitterde.
Het is reeds voor het derde jaar dat  de kleuters van de Sint Catharinaschool  een kerstspel opvoeren. En telkens met groot succes, zodat het stilaan een vaste waarde in de kerstperiode wordt.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *