Kevin Allaeys nieuwe toptransfer Derde Ploeg KSK Nieuw Stabroek

Kevin Allaeys nieuwe aanwinst derde ploeg KSK Nieuw Stabroek

STABROEK – Hoewel de wintertransferperiode nog niet aan de gang is, heeft de derde ploeg van KSK Nieuw Stabroek al een toptransfer beet. Kevin Allaeys is het witte konijn die coaches Stefan Van Steen en Rune Bastiaenssens uit hun hoed toveren dit seizoen. De 31-jarige Kevin Allaeys is ook al trainer bij een jeugdploeg van Nieuw Stabroek en speelt ook bij Cafévoetbalploeg De Klok.

Zoals Lionel Messi ooit zijn eerste contract tekende bij FC Barcelona op een servetje, tekende Kevin Allaeys zijn contract bij de derde ploeg op een bierkaartje. Dat gebeurde vorige week zondag, 31 oktober, in de Rosmolen in Stabroek. Samen met zijn manager, Ben Vanderhoudelingen, coaches van de derde ploeg, Stefan Van Steen en Rune Bastiaenssens, en afgevaardigde, Steve Imbert, tekende Allaeys zijn eerste contract bij de derde ploeg.

Met een handtekening op een bierkaartje werd zijn contract officieel!

De derde ploeg behaalde dit seizoen 10 op 21 en staat daarmee achtste in het klassement. Een moeizame seizoenstart en dus veel druk op de schouder van nieuwkomer Kevin Allaeys. Met zijn ervaring als spits moet hij ervoor zorgen dat de derde ploeg meer punten haalt. Kevin heeft er zin in: “Ik speel zelf voetbal op zaterdag bij De Klok, maar sinds ik ook training geef op zaterdag, speel ik veel minder. Daarom zocht ik een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden bij de derde ploeg.”

De derde ploeg is alvast enthousiast over de komst van hun nieuwe speler.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder