Kerstmarkt in Berendrecht lokt veel volk

De kerstmarkt op het Solft in Berendrecht werd druk bezocht

BERENDRECHT – Nog tot en met 7 januari 2024 kan je op het Solft terecht voor winterse activiteiten van de Winter Wonder Weken ingericht door Vrijetijdscentrum De Schelde en het district Berendrecht/Zandvliet/Lillo.

De feestelijke opening van de ijspiste en het kerstdorp vond plaats op vrijdag 8 december. Nog tot 7 januari beleef je verschillende activiteiten die je helemaal in de kerstsfeer brengen. Naast de ijspiste kan je tijdens de Winter Wonder Weken deelnemen aan verschillende winterse activiteiten. De meeste gaan door in het winterdorp.

Kerstmarkt
Helemaal nieuw dit jaar was de kerstmarkt die doorging op zondag 17 december. Verschillende handelaars, hobbyisten en verenigingen verrasten de vele bezoekers met een leuk eindejaarscadeaus of zelfgemaakte creaties.


Op de kerstmarkt overhandigde Rudi Sempels, voorzitter van de N-VA een cheque van 300 euro aan het Polderhart. “Met dit geld willen we graag de kinderen in armoede steunen zodat zij gratis kunnen schaatsen op de ijspiste”, zegt Rudi Sempels. Frie Groffen van Polderhart mocht de cheque in ontvangst nemen.

Rudi Sempels, voorzitter van de N-VA, overhandigde een cheque van 300 euro aan Frie Groffen van het Polderhart.

Het volledig programma van de komende activiteiten vind je op www.winterwonderweken.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *