Kermisloop Berendrecht groot succes

De kermisloop voor jongeren en volwassenen te Berendrecht is maandagavond 27 augustus een succes geworden.  Drie groepen van kinderen in verschillende leeftijden namen er aan deel. De volwassenen waren met 150 voor de 5 kilometer en met 80 voor de 10 kilometer. De jongeren kregen van Mon Bril allemaal een medaille om de hals waarop het embleem van de kermisloop was aangebracht.

Uitslagen jongeren
Bij  de 6 tot 7 jarigen kwamen Kian Van Laerhoven, Lars Pateet en Zakaria Doude op het schavotje, gevolgd door de meisjes Melina Verdijck, Lobke Van Mellen en Zita Segers. De volgende groep bracht  Rida Rahnouri, Jarne Van Laerhoven en Renzo van Bouwel op het podium, gevolgd door de meisjes Prisca Peeters en Imali Traets. Bij de grootsten waren de volgende jongens bij de eerste drie: Haniza El Hamani, Ladri Touaré en Quinten van Wellen. Verder de meisjes Karo Hendrickx, Ineke Sempels en Sieke van den Muizenberg. 
Vermelden we nog dat aan de loop van de volwassenen werd deelgenomen door Bart De Wever en stadsschepen Ludo van Campenhout. Districtsschepen Dirk Daems gaf hier het ‘startschot’.
De uitslag van de volwassenen was de volgde:  5 km dames: Sophie Rozendom, Petra Bresseleers, Ann Scheipers; 5 km heren: John Rozendom, Steve Simons, Matthias van Keer; 10 km dames: Carina Michiels, Ann Van Look, Carina De Decker; 10 km heren: Kenneth De Groof, Ronny Paenen, Steve Van Assche.  Met dank aan Jan Van Pul voor de aanvulling.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder