KAS met 3 activiteiten in Kunstkapel Heuvels te Stabroek

Op zondag 1 juni richt KAS een aperitiefconcert in in de Kunstkapel Heuvels, Waterstraat te Stabroek. Daarvoor nodigde zij “The Blue note Maniacs” uit.   Zij brengen lichte jazz standards – swing, blues, bossa nova. De groep bestaat uit Dieter Weber  op saxofoon ( bespeelt ook  o.a. klarinet ), Marc Hilgert  op electr. gitaar, Firmin De Belie op akoestische bas  en Marc Formesyn op drums. Inkom gratis.
Bjorn Eriksson en Nathalie Delcroix
Op vrijdag 13 juni treedt om 20 uur in de Kunstkapel Bjorn Eriksson en Nathalie Delcroix op.
Bjorn Eriksson was al bekend als gitarist van Zita Swoon, als man achter de soundtrack van ‘The Broken Circle Breakdown’ (op 4 in de Country Charts in de VS!) én de daarbij horende bluegrass band, en ook als partner van Nathalie Delcroix, een van de fluwelen stemmen van Laïs. Het koppel werkte zeven jaar geleden al eens samen voor het experimentele project van ‘The Partchesz’. Nu brengen ze hun country-geïnspireerde muziek naar de luisteraar als ‘Eriksson Delcroix’. En toen waren dubbele familienamen plots helemaal in.
Voorprogramma Matt Watts & the Calicos
Kaarten: €15 / vvk €13 – +65 -26 = -€1
Jan Leyers
uqtk_FOTOStephanVanfleteren_1
Op vrijdag 20 juni brengt Jan Leyers Nederlandstalige liederen in de Kunstkapel Heuvels, Waterstraat  te Stabroek. Het optredens tart om 20.20 uur.
Jan Leyers schreef vijftien nieuwe Nederlandstalige liedjes. Over de zin van het leven in het algemeen en dat van hemzelf in het bijzonder. Over nieuwe schoenen en de maagd Maria. Over ridders met rugpijn en de laatste bus naar Boom. Alleen gewapend met zijn stem en zijn gitaar zal Jan zijn nieuwe repertoire de komende maanden uitproberen.
Kaarten: €15 / vvk €13 – +65 -26 = -€1
Duoticket: Eriksson/Leyers:  € 22 voor 2 concerten !!
info@kasattenhoven.be – www.kasattenhoven.be – 0495 28 10 08 – 03 568 79 27

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *