Kapellen Kermis met vuurwerk en koers

Kapellen Kermis vindt dit jaar plaats van zaterdag 30 juli tot en met dinsdag 2 augustus.
De kermisattracties op het Marktplein zijn vier dagen geopend van 14u00 tot 22u00. Het traditionele vuurwerk vindt op maandag 1 augustus om 22u00 plaats aan de atletiekpiste in het gemeentepark. De Koninklijke Liberale Fanfare ‘De XXXIV’ brengt je er vanaf 21u00 in feeststemming enJong Vld Kapellen is aanwezig met haar Blue Bar.
Wielerwedstrijden
De wielerwedstrijden worden op dinsdag 2 augustus gereden op de omloop Hoevensebaan–Albertdreef-Essenhoutstraat. De dames elite strijden om 17u00 in de Grote Prijs Frans Van Lent. De elite en beloften trappen zich vanaf 19u00 in het zweet in de Grote Prijs Gemeentebestuur/Ereprijs René De Ren.
Trottinettenfeest
Op dinsdag 2 augustus is er ook nog het Trottinettenfeest. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen die dag tussen 15u00 en 16u00 gratis het afgesloten wedstrijdparcours van 2 km – zonder competitie! – verkennen, uitsluitend per autoped, step of trottinet. Afspraak om 14u45 aan de achterzijde van de brandweerkazerne (Marktplein). Alle deelnemers ontvangen een mooie herinnering.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder