Kapellen doet gooi naar titel van Slimste Gemeente van Vlaanderen

De nieuwe tv-zender VIER pakt in het voorjaar van 2013 uit met een veelbelovende quiz met als voorlopige werktitel De Slimste Gemeente van Vlaanderen. Alle 308 gemeenten van Vlaanderen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de quiz met als presentator Michiel Devlieger. De laureaat mag zich dan een jaar lang De Slimste Gemeente van Vlaanderen noemen. Ook Kapellen waagt zijn kans.

Woestijnvis organiseert op zaterdag 1 december 2012 een grote preselectie. Dan wordt bepaald welke 80 gemeenten doorgaan naar de tv-opnames. Een ploeg bestaat uit een man en een vrouw, beiden officieel inwoners van Kapellen. Als een duo op 1 december doorstoot, wordt het tijdens de tv-opnames uitgebreid tot een trio, want vanaf dan wordt de quizploeg aangevuld met én aangevoerd door de burgemeester.

Kapellen is op zoek naar inwoners die de eer van onze gemeente willen verdedigen. Daarom wordt op woensdag 24 oktober 2012 om 20.00 uur in gemeentelijke feestzaal ’t Bruggeske een gemeentelijke preselectie georganiseerd. De vijf beste duo’s worden dan in november uitgenodigd voor een tweede gemeentelijke ronde, waarin ze bijkomend worden getest.

Geïnteresseerde quizzers schrijven in per duo (vrouw én man). Wil je graag deelnemen, maar vind je niet meteen een geschikte quizpartner van het andere geslacht? Geef je gegevens dan ook door. In de mate van het mogelijke koppelt de gemeente je dan aan een andere quizzer. Inschrijven kan tot en met dinsdag 23 oktober 2012 via www.kapellen.be. Daar vind je ook meer info over de quiz.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.