Kalmthoutse stratenloop met 315 deelnemers

KALMTHOUT – Op zondagmiddag 5 mei 2024 vond de tweede editie van de Kalmthoutse stratenloop plaats. Dit jaar waren er in totaal 315 deelnemers die zich waagden aan de parcoursen van 5 km en 10 km. Het verschijnen van de zon zorgde voor een aangename sfeer.

De opzwepende muziek met een countdown van tien tot één, zorgde voor een heel snelle start. De eerste kilometers werden aan een hoog tempo afgehaspeld door de snellere lopers. Ian Vansumere won bij de mannen de 5km en bij dames kwam Inge Van Kaert als eerste over de meet. Op de 10km won Bart Van den Langenbergh bij de mannen en bij de dames won Babette Van der Horst overtuigend.
Bij de kids run, die voor het eerst werd georganiseerd, was de sfeer hartverwarmend. Elke jonge deelnemer ontving een medaille en een leuke attentie.
De lopers zelf waren vol lof over het parcours. Ze vonden het uitstekend en genoten van de afwisseling tussen de lange strook van de Kapellensteenweg en de landelijke paden.
Kalmthouts podium: Voor de 10 km was er een speciaal podium voor zowel mannen als vrouwen uit Kalmthout. Benjamin Lion was de eerste Kalmthoutenaar en Babette Van der Horst was de beste Kalmthoutse loopster.


Kortom, de Kalmthoutse stratenloop was een succesvol evenement waarin sportiviteit en gezelligheid hand in hand gingen.

Website : https://sites.google.com/view/kalmthoutse-stratenloop
Facebook : https://www.facebook.com/profile.php?id=100090787933377
Instagram : Kalmthoutse stratenloop (@kalmthoutse_stratenloop) • Instagram-foto’s en -video’s

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *