Kalmthoutenaren richten nieuw Event & Marketingbureau “Count Me In” op

Licht aan het einde van de tunnel voor wielertoeristen: fietsevents mogen weer onder voorwaarden plaatsvinden. Dat klinkt als muziek in de oren van het nieuwe event & marketingbureau Count Me In, dat op 30 juni gelanceerd werd. “We organiseren al langer wielertochten, maar vanaf nu verzamelen we die events onder de naam Count Me In”, aldus zaakvoerder en mede-oprichter Wies Jaspers.

“Samen met twee vrienden organiseren we al enkele jaren fietsevents in onze vrije tijd”, vertelt Wies. “Wielertochten zoals Rondje Spijkenisse, Rondje Biesbosch en Rondje Valkenburg klinken bij wielertoeristen mogelijks al bekend in de oren. Bij onze organisaties hebben we altijd kwaliteit vooropgesteld. We willen de deelnemers een fantastische en zorgeloze dag bezorgen, waarbij alles tot in de puntjes is geregeld. Deelnemers hoeven alleen maar te trappen en genieten.”

“We willen ons onderscheiden door uitdagende tochten aan te bieden onder een uniek concept. We proberen steeds vernieuwend te zijn en onze deelnemers te verrassen. Zo reden we zelfs voor corona al volgens het concept van waaiers van 20 renners met telkens een wegkapitein. Daarnaast zitten er nog veel leuke concepten en organisaties in de pipeline.”

Fietsbranche
Wies is al een hele tijd actief in de fietsenbranche. “Met mijn sportmarketingbureau SOWIESO helpen we al langer bedrijven die actief zijn in de fietssector. In de periode daarvoor richtte ik mee de online fietsmarktplaats BikeExchange op in de Benelux. Daarnaast behartig ik ook het management van enkele professionele wielrenners.”
“Die professionele activiteiten die ik al doe in de fietssector, en de events die ik organiseer in mijn vrije tijd komen nu samen onder de noemer Count Me In. Daarvoor werk ik samen met mijn vennoot Ives Leflot, ondernemer en ook een groot fietsliefhebber. De events zetten we verder met mijn vrienden Michaël Declercq en Dieter Antonissen.”

Coronaproof
“We hebben van de tijd gebruik gemaakt om de lancering van Count Me In voor te bereiden. We zijn ook volop bezig aan de voorbereiding voor ons coronaproof evenement Rondje Biesbosch, dat zal doorgaan op zondag 2 augustus.”

“Tot slot bedanken we graag onze partner 6D Sports Nutrition. Onze deelnemers zijn goed getrainde sporters en dat is een goede match met de wetenschappelijk onderbouwde voedingsproducten van 6D. Zij zijn partner voor onze bevoorradingen en ondersteunen ook onze social rides. Ook plannen we in september samen met 6D een fietsevenement te organiseren in de Vlaamse Ardennen. To be continued.”

Meer info: www.countmein.cc

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *