Kalmthout stelt sp.a ploeg voor

Zaterdag 7 juli heeft sp.a Kalmthout de ploeg voorgesteld waarmee ze in oktober naar de gemeenteraadsverkiezing trekken.
Ondanks men voor de volgende gemeenteraadsverkiezing verplicht is, dat de eerste twee personen van een verschillend geslacht moeten zijn. Is sp.a Kalmthout er in geslaagd een volledig ‘geritste’ lijst te presenteren. Inga Verhaert, die lid is van de Antwerpse deputatie, zal de lijst trekken. Op de tweede plaats komt Fons Dierckx, uittredend gemeenteraadslid en fractieleider.
Jongeren
De derde plaats wordt ingenomen door de 22 jarige Clara De Bakker (kleinkind van Marinus Lion ◊ Marijntje den Bakker: what’s in a name).  Daarmee zet sp.a Kalmthout de toon om met een jonge en enthousiaste ploeg naar de kiezer te trekken. Er staan maar liefst zeven twintigers op zichtbare plekken!
Ervaring
Maar zoals reeds eerder in de pers vermeld zullen de jongeren op de lijst bijgestaan worden door o.a. een lijstduwer met een pak ervaring. Zij zullen niet alleen kunnen putten uit de rijke ervaring van  Leona Detiége, ere-burgemeester van de Stad Antwerpen. Maar ook van de heel gewaardeerde ervaring van mensen die al langer sterkhouders zijn binnen de beweging.
Een sterke ploeg met frisse ideeën en enthousiasme te over. BA

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *