Joyce Nicaise finaliste Miss Model

STABROEK – Joyce Nicaise uit Stabroek is één van de finaliste van de Miss Model verkiezing. De Miss Model verkiezing is een splinternieuwe missverkiezing en schoonheidswedstrijd die echt het verschil maakt.

“Bij Miss Model verkiezing draait het voornamelijk over een eerlijke wedstrijd, je moet geen maatje 36 hebben om deel te nemen of te kunnen winnen. Je mag jezelf zijn ook al ben je gehuwd of heb je kinderen, vaak mag dat niet bij andere verkiezingen. Bij de Miss Model verkiezing voel je je goed”, zegt Joyce.

Joyce is kleuterjuf en staat in 3 verschillende klassen bij basisschool De Stappe in Stabroek. “Ik vind het een goede variatie, waarbij ik veel leer. Ik ben op de school enorm goed ontvangen en voel mij ook een deel van het team”, aldus Joyce. “De persoon die de Miss Modelverkiezing opstartte is zelf ook kleuterjuf’.

Buiten het onderwijs is Joyce werkzaam voor DPG Media, waar zij verschillende opdrachten uitvoert. 1,5 jaar geleden was haar eerste opdracht voor The Mask Singer. Deze zomer werkt zij voor Joe Summer house en voor Tien om te Zien. En top zomer dus!

“Ik neem deel aan deze wedstrijd omdat ik vind dat mijn deelname aan miss België niet eerlijk verliep. Heel veel aspecten lieten dit zien, zo wisten wij al wie er ging winnen bij de halve finale” vertelt de finaliste. 

“Bij Miss Model voelen wij ons allemaal zeer goed en wordt er niemand voorgetrokken. Iedereen maakt hier een kans. Wij hebben als kandidaten nog geen enkele activiteiten of kleding zelf moeten betalen. Ook al de shoots werden voor ons georganiseerd om het beste uit de meisjes te halen.  Voorbije zondag zijn we met al de meisjes voor een fotoschoot naar Parijs geweest”, aldus Joyce

Goede doelen

“Samen met de groep doen we elke zondag activiteiten om een goed teamverband te behouden. We werken ook rond 2 grote goede doelen. Doel 1: een blindengeleidehond, dit doen we door het verzamelen van plastieken dopjes en het verkopen van snoepzakjes voor €5/per stuk. Doel 2 is voor het kinderkankerfonds, ook hiervoor verkopen wij snoep en hebben wij een vrijwillige spaarpot” geeft Joyce nog mee. 

Op elke pagina van de miss die snoepjes verkoopt kan je gegevens terugvinden voor de aankoop van de snoepjes.

Stemmen voor de Miss Model verkiezing gebeurt via like van de foto op de instagram van Miss Model. https://www.instagram.com/missmodelofficial_/ Het is een gratis stemming.

https://missmodel.be/

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *