Pop-up markten op vrijdag in Zandvliet

De stand van CyDraLe Brouwerij uit Zandvliet.

ZANDVLIET – Het district wil graag de wekelijkse markt in Zandvliet aantrekkelijker maken voor bezoekers en standhouders. Daarom organiseert het dit jaar 3 pop-up markten.

Berendrecht-Zandvliet-Lillo heeft een kleine en sympathieke markt, die een aanvulling biedt op het bestaande winkelaanbod. Uniek is dat dit de enige lokale markt is met een fietshersteldienst. Daarnaast is de markt ook een plek waar bewoners elkaar ontmoeten en bij kunnen praten.

Steeds meer mensen kopen artikelen online. Ook kleinere ondernemers bieden steeds meer producten en diensten online aan. Ook in ons district zijn er een aantal lokale ondernemers die een eigen webshop hebben en allerlei producten aanbieden. Twee van hen namen als test eind vorig jaar deel aan een pop-up markt: QL Jewels (https://www.instagram.com/ql.jewels/) uit Berendrecht en Carl Theuns van CyDraLe Brouwerij uit Zandvliet (https://www.facebook.com/CyDraLe/).

Om onze lokale handelaars mee in de kijker te zetten, wil het district hen in 2023 de kans geven om zich aan de marktbezoekers op de Botermarkt voor te stellen. Dit jaar worden er pop-up marktdagen georganiseerd op vrijdag 21 juli, 25 augustus en 3 november.

Geïnteresseerde ondernemers die graag willen deelnemen aan de pop-up markten, mogen contact opnemen met het district via district.berendrechtzandvlietlillo@antwerpen.be.

We zijn op zoek naar startende ondernemers die: via een webshop verkopen; via homeparties of beurzen verkopen of geen eigen winkelpand hebben

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *