Jonge finalisten schitteren tijdens finale-avond Heidelandprijs

heidelandprijs

De finalisten van de 15de Heidelandprijs schitteren samen op het podium.

Jonge mensen laten schitteren, voor de 15de keer was dit het opzet van de jaarlijkse Heidelandprijs, een initiatief van Rotary Antwerpen-Heideland.
Tijdens een boeiende finaleavond in het KTA te Brasschaat kwamen finalisten uit diverse scholen uit de regio Noord-Antwerpen op het podium voor de presentatie van gevarieerde eindwerken. Kwaliteit troef, zo oordeelde de jury. 
In de categorie praktische werken kaapten de leerlingen Dierenzorg van PITO Stabroek met Noordzeeaquarium de eerste plaats weg. Zij wonnen tevens de prijs voor het beste groepswerk.
Met haar werk over De retoriek van Adolf Hitler won Charlotte Gillain van het College van het Eucharistisch Hart te Essen in de categorie theoretische werken. Ze behaalde tevens de prijs voor taalvaardigheid en beste presentatie.
Na afloop konden directies, leerlingen, ouders en leerkrachten van de deelnemende scholen elkaar ontmoeten tijdens een sfeervolle receptie.
De finalisten van de 15de Heidelandprijs schitteren samen op het podium.
(foto C. Gazin)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder