Johan Desseyn schenkt ‘Tuff en Telke’ aan bib

johan-desseyn-10
Kalmthout, Berendrecht – Johan Desseyn bracht gisteren de eerste zes avonturen van ‘Tuff en Telke’ naar de bib van Kalmthout. De leerlingen van de oud-leraar aan de Berendrechtse basisschool ‘De Beren’ weten hoe leuk en grappig hun ‘meester’ kon tekenen. Hij illustreerde vroeger verschillende kinderboeken, maar brengt nu zijn eerste kinderboeken als auteur en illustrator. De eerste exemplaren overhandigde hij aan bibliothecaris Jan Collet en burgemeester Lukas Jacobs. Een tweede reeks van zes verhalen komt eraan en Johan is al volop bezig aan een derde serie.
“Tijdens de voorbije boekenbeurs in Antwerpen ben ik voor het eerst eigen werk gaan signeren. Als kind zag ik altijd op naar die schrijvers die achter hun tafel mensen te woord stonden en de boeken signeerde. Ik vond het plezierig om nu ook zelf achter zo’n signeertafel te mogen zitten”, geeft Johan Desseyn mee. 
Burgemeester Lukas Jacobs en bibliothecaris Jan Collet zijn opgetogen met de nieuwe boekjes. “Kalmthout is een stripgemeente en dus zijn we blij dat Johan uitpakt met deze knappe kinderboeken”, zegt Lukas Jacobs.
Jan Collet : “Johan mag er zeker van zijn dat zijn werken nooit worden afgevoerd. Boeken van Kalmthoutenaars blijven altijd in onze bib”, verzekert hij.  (evdw)
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder