JF Mode opent Hugo Bosswinkel

Binnen enkele weken opent JF Mode een exclusieve Hugo Bosswinkel in Putte. JF Heren/Jeans kocht eerder dit jaar de voormalige bakkerij Gerritsen en die wordt de thuisbasis voor Hugo Boss.
Marc Van Leijenhorst (43) en zijn vrouw Ingrid De Keyser (43) zijn sedert bijna vier jaar de zaakvoerders van JF Heren/Jeans. “Toen we de kans kregen het aanpalende pand van bakker Gerritsen te kopen, twijfelden we niet. De voormalige bakkerij wordt omgebouwd tot de eerste exclusieve Hugo Bosswinkel tussen Antwerpen en Breda”, zegt Ingrid. De zakenvrouw werkt al ruim 25 jaar voor JF Mode. “Gusta, de dochter van stichter Jos Freijser, leerde me het vak. Nu is het aan mij om dit hier waar te maken.”
“Ik loop al langer rond met dat idee. Nu we de winkelruimte kunnen vergroten van 500 naar 750 m² knoopte ik opnieuw gesprekken aan met het Hugo Bossteam. Al vele jaren verkopen we Hugo Boss, dus we zijn voor hen geen onbekenden. Daarom is het ook niet helemaal onlogisch dat Hugo Boss met ons een officieel partnership afsluit.  Eerst wilde Hugo Boss dat de nieuwe zaak helemaal los zou staan van de huidige winkel, maar dat zagen wij niet zitten. De voorgevels zullen wel totaal verschillend worden, maar binnenin komen er drie doorgangen zodat je van de ene naar de andere zaak kan”, zeggen Marc en Ingrid. In de loop van de komende twee jaar wordt ook het huidige pand helemaal gerestyled.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *