Jacques Vermeire en Luc Verschueren komen met extra voorstelling naar Kapellen

©Groep24

KAPELLEN – Liefst dertig jaar na hun iconische Zaalshows – de rode en de gele, met 1.150 voorstellingen voor 550.000 bezoekers, van 1989 tot 1995 –  is het legendarische duo Vermeire-Verschueren, fris als groentjes, eindelijk klaar voor een ‘Zaalshow 2.0’.

De eerste voorstelling van “Zaalshow 2.0” die in Kapellen staat, op 2 februari 2024, is ondertussen hopeloos uitverkocht. Door de lovende kritieken na de première en het nieuwe tv-programma met Urbanus en Eric Goens loopt de ticketverkoop als een trein. Wegens de grote vraag naar tickets werd nu dus beslist om een tweede show te plannen in Kapellen, in zaal Lux. Die voorstelling gaat door op zaterdag 22 juni 2024.

Tijdens het hindernissenparcours van ‘Van 7 tot 77’, aangeverswissel, coronamaskers, – zijn Jacques en Luc na al die jaren nogal stoemelings weer herenigd. Tot vrolijkheid van jong en oud, zo blijkt in dichte drommen voor méér dan 75.000 bezoekers op méér dan 130 voorstellingen.En kijk, met die onveranderde podium-chemie en onverminderde energie pakken de oeraangever en de überkomiek in ‘Zaalshow 2.0’ terug uit met een nieuwe parade aan typetjes en sketches. Vindt Fonske Verzele de huidige stand van zijn relatie met Marie-Louiske nogal complicated? Een reiziger met de wereld aan z’n voeten en een boer met stikstofoverschotten geven alvast present.Alles voor een gulle lach die onstuitbaar door de zaal rolt.
Jacques gaat zingen, Jacques gaat dansen, Jacques gaat volledig los in ‘Zaalshow 2.0’. 

Ook nu weer geeft Luc ‘Kevin De Bruyne’ Verschueren de immer briljante assists en maakt Jacques ‘Romelu Lukaku’ Vermeire  steevast onweerstaanbaar het hi-ha-hilarische punt. Zien we daar een glimp van een vertraagde voetballer?!

‘Zaalshow 2.0’ is de nieuwe, groene dimensie van wat dertig jaar geleden al op hilarische wijze historisch was. De bekendste smoelentrekker van het land doet het anno 2023 zowel sneller als snediger dan ooit. Info en tickets: www.COMEDYSHOWS.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *