Initiatie Taekwondo en Hapkido op sportdag

EKEREN/STABROEK – BAEKMA fv uit Ekeren (sporthal) gaf voor de 3de maal Taekwondo en Hapkido initiatie op de jaarlijkse sportdag van de Ekerse scholenkern in het PITO te Stabroek aan de leerlingen van het 6de middelbaar.
Ook werd de bezielster van die sportdag, Hilde Staal, in de bloemetjes gezet wegens haar pensionering.   Hilde en Alfred Laseure, hoofdinstructeur van BAEKMA, kennen elkaar sinds jaren, niet alleen door de sportdag, maar ook van de initiaties aan de kids van Sint-Vincentius Leugenberg en de Ekerse Chiro. 

Er waren 2 sessies, al de jeugd was zeer enthousiast en er waren er duidelijk enkelen bij met serieus schop- en kloptalent, zeker bij de jongedames.  Uiteraard is BAEKMA bereid om dit volgend jaar terug te doen.  En ook dank aan de instructeurs : Dimi Fissers, Andy De Baeke, en Alfred Laseure die gehuldigd zal worden door de International Martial Arts Hall of Fame te Tiel Nederland.

Ondertussen geeft BAEKMA nog initiatie aan de GO KA te Ekeren (GO Basisschool is reeds geweest) en Sint-Jozef Bund, op de Seniorensportdag in het Hagelkruispark, doen we mee met Ekeren Sport op 1 mei (dames zelfverdediging en/of breektesten) eveneens het Hagelkruispark en Sportpret na school op Luchtbal.

Info: +32(0)478515170e-mail : baekma-vzw@telenet.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder