Ingrii brengt eerste cd ‘Nooit gedacht … ‘ uit

Ingrii is bijzonder trost op haar eerste cd

KAPELLEN/PUTTE – De kapel van de Heuvels in Kapellen was donderdagavond 22 juni volledig gevuld met fans van de Putse zangeres Ingrii die haar eerste CD voorstelde. 

Ingrii is eigenlijk gekend als Ingrid van den brillenwinkel in Putte. Zij baat er al 30 jaar ‘Brildesign Ingrid’ uit. Ze zingt ook al 5 jaar en vierde dit met zeer toffe huisconcertjes met een hapje en een drankje in haar optiekzaak. “Vele klanten, vrienden, collega’s, enz. hebben die concertjes zeer enthousiast onthaald en ik genoot er telkens weer van.”, vertelt Ingrid. “Nooit gedacht… dat dit mij zo veel energie en plezier zou geven.” De CD kreeg daarom toepasselijk de titel ‘Nooit gedacht…‘. Dankzij de steun van VDM Produkties, het productiehuis van Frank en Chris van de Melando’s, kreeg zij de kans om haar droom waar te maken.

Hoe het begon
Soms komt er zomaar iets nieuws op je pad. “Bij mij gebeurde dat zo’n 12 jaar geleden. Ik besloot samen met mijn zoon naar de muziekschool te gaan en ontdekte plots hoe leuk zingen wel was. Het werd onverwacht mijn nieuwe passie.”, legt Ingrid uit. Ik bracht mijn eerste single ‘Leef’ uit en ‘Ingrii’ was geboren. “Na meerdere eigen nummers geschreven en uitgebracht te hebben, verschillende covers en ook enkele duetjes met Luc Caals, Rikkert en Ron Van Hoof was het tijd voor iets nieuws,” zegt Ingrii. “En dat ik een eigen album uit zou brengen, neen dat heb ik ‘Nooit gedacht’ “, geeft Ingrii nog mee. 

Ingrii bracht nummers uit haar eerste cd

Gastoptredens
Ingrii bracht tijdens de voorstelling in de kapel verschillende van haar liedjes, waarvan de meeste ook terug te vinden zijn op de CD. Dat deed ze voortreffelijk. Net voor de pauze mocht ze van Chris Van Hoof officieel haar CD in ontvangst nemen want die had ze nog niet gezien. “6 jaar geleden hoorde ik haar voor het eerst live zingen en ik geloofde in haar. Ze is zo’n doorzetter en is super enthousiast. Ze staat positief in het leven, ze kijkt niet achterom maar altijd vooruit.”, vertelt Chris trots.

Chris van Hoof van VDM Produkties overhandigde de eerste cd en een mooi pancarde aan Ingrii

Na de pauze waren er gastoptredens met artiesten die haar na aan het hart liggen. Zo is er Eric Flanders, al jaren een goede vriend van haar. Ook met de Nederlander Ron van Hoof stond ze al geregeld samen op het podium. Lissa Lewis, waar Ingrii enorm naar opkijkt, was ook van de partij en Luc Caals, waar ze al twee nummers mee opnam, mocht zeker niet ontbreken. Zij bracht met hen alle vier een duet en deed dat schitterend.

Ingrii met Eric Flanders

Ingrii met Ron van Hoof

Ingrii met Lissa Lewis
Ingrii met Luc Caals

op de foto vlnr.: Eric Flanders, Lissa Lewis, Ida Nys, Ingrii, Chris Van Hoof, Ron van Hoof, Luc Caals
en PC Brown

Het album bevat 14 liedjes en is te koop bij ‘Brildesign Ingrid’, Puttestraat 43 te Putte-Stabroek, tel. 03/605.23.65. ‘Nooit gedacht’ werd ook uitgebracht op usb-stick, voor wie geen CD-speler mocht bezitten. Kostprijs: 20 euro.

Ingrii bracht haar nieuwste hit “Plotseling verliefd”!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *