Infomarkt park Huzarenberg te Putte

huzarenberg_A3
Op woensdag 5 oktober participeerden heel wat inwoners van Putte, klein en groot, aan de eerste infomarkt voor de herinrichting van het park Huzarenberg. Op woensdag 25 januari is er gelegenheid om het ontwerp te bekijken in het dienstencentrum ’t Ertbrandje.De voorstellen die werden gedaan op de eerste infomarkt zijn verwerkt en opgenomen in een ontwerp.

Dit ontwerp stelt voor: een zone met toestellen voor peuters en kleuters,  het trapveldje te behouden. De voetbaldoelen worden meer naar achter geplaatst. Het pad met klinkers uit te breiden tot een rondwandeling. En er komt een blotevoetenpad. Het bosgedeelte achteraan wordt een klimbos met een touwenparcours. De hondenloopzone wordt verplaatst naar de straatzijde. De hoge bomen tegen de perceelsgrens worden vervangen door een lagere bosrand en de jeneverbesstruiken midden op het terrein worden verwijderd.
Op woensdag 25 januari tussen 16u00 en 18u00 kan je in het dienstencentrum ’t Ertbrandje, Ertbrandstraat 239  het ontwerp bekijken en opnieuw je mening geven.
Info: Dienst Leefmilieu Dorpsstraat 99 2940 Stabroek T 03 210 11 50 of mail naar milieudienst@stabroek.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder