Infoavond Pendelbus in de Haven van Antwerpen

De Pendelbus rijdt sinds 2009 op de Linkerscheldeoever en pendelt sinds deze zomer in het volledige havengebied van Antwerpen.  Dit havenbrede initiatief van het Havenbedrijf Antwerpen en Maatschappij Linkerscheldeoever biedt de havenwerknemers de kans om elke morgen zonder problemen op het werk aan te komen.
  Voor de coördinatie van het pendelproject doen het Havenbedrijf Antwerpen en Maatschappij Linkerscheldeoever beroep op de diensten van Max Mobiel vzw. De bevoegde minister en de Vlaamse regering steunen via een subsidie het duurzame Pendelbusproject
De inwoners van Stabroek zouden gebruik kunnen maken van de Pendelbus in de haven van Antwerpen zodra de gemeente is aangesloten. Via een onlinesysteem kan je je plaats reserveren via het onlinesysteem. Elke inwoner krijgt een login en een paswoord waarmee ze voor de volgende dag tot 23u59 kunnen reserveren.
De gemeente wil graag weten of er interesse is in dit unieke project en wil daarom het volledige project toelichten op een infoavond, begeleid door Max Mobiel vzw op dinsdag 17 januari 2017 om 20u in de aula van De Rekke, te bereiken via de ingang aan de Kerkstraat.
Meer info op www.pendelbushaven.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder