Infoavond renovatie-audits te Kapellen

Wil je je woning renoveren, maar weet je niet waar te beginnen? Is je energiefactuur niet te hoog en zit je comfort goed?
 Met een renovatie-audit wordt je woning onder de loep genomen door een expert. Alle onderdelen worden bekeken: dak, gevels en vloer, beglazing, verwarming, verlichting, waterverbruik, … Ook mogelijkheden voor het plaatsen van een zonneboiler of zonnepanelen worden bekeken. Je krijgt een overzichtelijk verslag met allerlei maatregelen specifiek voor jouw woning, samen met advies over premies en financiering. Igean, E-Manager en de energiecoöperatieve Zuidtrant zullen de audits uitvoeren tegen een vooraf vastgestelde kostprijs en volgens een uniform stramien.
Op donderdag 11 mei om 19.30 uur heeft een infoavond over renovatie-audits plaats in zaal De Kroon (’t Oud-Gemeentehuis, Antwerpsesteenweg 2). Kan je die dag niet? Er zijn ook infoavonden in buurgemeenten. Meer info vind je op www.igean.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder