In Berendrecht laten ze het gras maar groeien!

Vlaanderen feest! En daarom viel er voor heel de familie van alles te beleven op vrijdag 7 juli op de Solftplaats in Berendrecht.


Op de Solftplaats stroomde massaal het volk toe om mee Vlaanderen feest! te vieren.  De avond werd feestelijk ingezet met een optreden van de fanfare ‘Willen is Kunnen’ uit Berendrecht.

Daarna was het de beurt aan Sam Goris; de sfeermaker bij uitstek die weet hoe het publiek naar zijn hand te zetten. Deze spring-in-’t-veld, bracht o.a. Marijke, Wully Bully, Laat het gras maar groeien en Basketsloefkes, één voor één hits die werden meegezongen en voor de nodige ambiance zorgden.

De hoofdact van de avond was Mama’s Jasje, met frontman Peter Vanlaet. Deze Vlaamse popgroep met een Nederlandstalig repertoire werd in1989 opgericht. Hun eerste  grote hit ‘Zo Ver Weg’ pakte in 1990 moeiteloos platina. De Vlaamse popgroep veroverde ook de harten met singles als ‘Doe het licht maar uit’ en ‘Als de dag van toen’. Omringd met topmuzikanten bracht Peter een straffe live-set met het beste van Mama’s Jasje.


Ondertussen konden de kinderen zich uitleven op het springkasteel, een neptattoo laten zetten of een mooie originele ballon laten plooien.

Het werd een zwoele, gezellige avond voor zowel jong als oud!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *