IGEAN trakteert bezoekers recyclagepark met trendy flessentas op ‘Dag van de Klant’

Ook dit jaar grijpt IGEAN ‘het weekend van de klant’ aan om zijn slogan ‘samen beter’ in de praktijk te brengen. De intercommunale deelt gratis flessentassen uit op al zijn recyclageparken voor Dag van de Klant op zaterdag 3 oktober met een recyclageboodschap.

Bezoekers krijgen in ruil voor het binnenbrengen van afval een leuk cadeau. De tas heeft ruimte voor 6 flessen en is gemaakt van gerecycleerd materiaal. De 23 recyclageparken van IGEAN strekken zich uit van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht. Iedere bezoeker heeft er recht op één tas, zolang de voorraad strekt.

Trendy tas moedigt aan tot recyclage
Met de boodschap die op de tassen gedrukt staat hoopt IGEAN, samen met partner FostPlus, iedereen aan te moedigen hun lege flessen op een correcte manier in de glasbol te werpen en er geen vuilnis achter te laten. Er wordt regelmatig sluikstort rond de glasbollen vastgesteld, nochtans zorgt dat voor frustratie bij een groot aantal inwoners en overlast bij directe omwonenden. Daarenboven is sluikstorten strafbaar en ook erg nadelig voor het milieu.

De openingstijden van ieder recyclagepark zijn beschikbaar op de IGEAN-website: www.igean.be/recyclageparken

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *