Het was weer Fikfakken in het gemeentepark

Camille zorgde voor Vuurwerk in het park (foto Luk Vilain)

Zaterdag 25 september organiseerde de jeugd- en cultuurdienst van Kapellen de activiteit  FikFak.  “Het is de derde keer dat we dit organiseren”, zegt Jussie De Muynck van de jeugddienst.

 “Het FikFak festival vervangt de Roefeldag. Omdat wij jaar na jaar de belangstelling voor de Roefeldag zagen afnemen, besloten we om iets anders te organiseren en met succes.  Op de eerst editie hadden we als hoofdact “De Helden”,  “Like Me” sloot de tweede editie af. En nu staat Camille Dhont op het programma”, zegt Jussi.

Er werd een heleboel animatie voorzien waaronder 5 grote springkastelen en een knutselworkshop. Verteller Jan Van Dijck zorgde voor bizarre maar leuke verhalen. De kinderdisco werd een opwarming voor de hoofdact met Camille Dhont. Terwijl de gezinnen genoten van het zonnetje leefden de kinderen zich volop uit op de attracties.

Omstreeks halfvijf liep het park helemaal vol voor het optreden van Camille Dhont. De blonde zangeres kreeg met haar bekende nummers zoals “Vuurwerk” meteen het publiek mee.

Camille Dhont (foto Luk Vilain)

Ook deze editie straalde energie, plezier en amusement uit.


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *