Het Kasteel leeft! Tentoonstelling beeldende kunstenaars

Op zaterdag 24 maart 2012, wordt het kasteel Ravenhof te Stabroek tot leven gebracht door 3 beeldende kunstenaars.
Deze hedendaagse artiesten bieden u een gemengde visie van classicisme en abstract.
Duikend in het 15de eeuwse kasteel wordt dit omgetoverd in een vibrerende kunst ervaring.

Julie Hecquet , woonachtig in West Vlaanderen, neemt ons mee naar een uniek gevoel voor conventionele kunst met de invloed van haar Afrikaanse afkomst in het hart van haar werken.
Droomachtige lichamen, silhouetten en gezichten.
Haar schilderijen stemmen overeen met het rustige en het vergeten leven van het kasteel.

Sophie Demeyer begon haar vorming beeldende kunst aan Sint Lucas te Doornik en deze  werd afgerond aan de KASAK te Brussel. Zij voegt haar collectie toe aan “Ball nicht” van excentrieke juwelen en bijzondere jurken gemaakt van eigentijds materialen. Op deze tentoonstelling kunt u haar meest exclusieve werken ontdekken. Het is een verrassende melodie van ‘galm’ en vurige creaties.

Mira Brasser, fotografe, maakt haar zelf heel klein en deelt haar visie in een parallelle wereld waar het licht de diepte doorbreekt. Ze doet een close up van spookachtige huizen, mistige regenbuien en luchtbellen die rusten op het oppervlak van haar landschap.

Wij zijn blij u te mogen uitnodigen op de vernissage met aanwezigheid van de kunstenaars op zaterdag 24 maart van 16.00 tot 21.30 uur en zondag 25 maart van 11.00 tot 17.00 uur in de galerij van het kasteel Ravenhof in het Moretusbos Oud Broek  te 2940 Putte Stabroek.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder