Heraanleg kruispunt Noordland-Conterscherp

ZANDVLIET – District Berendrecht-Zandvliet-Lillo voert werken uit in Noordland. De werken starten op dinsdag 28 november en duren tot vrijdag 22 december.

Ter hoogte van Noordland-Conterscherp wordt een verhoogd kruispunt aangelegd en worden de voetpaden vernieuwd. Op het kruispunt Noordland-Conterscherp wordt een verkeersplateau aangelegd om de overgang tussen de zone 30 en zone 50 te markeren. Het voetpad wordt breder ter hoogte van huisnummer 25.


Aannemer Verbruggen verwijdert het asfalt op het kruispunt en vernieuwt de voetpaden in grijze klinkers. Daarna plaatst de aannemer de sinussen en legt hij het verhoogd kruispunt aan in zwarte klinkers. Er worden fietssuggestiestroken aangelegd ten noorden van het verkeersplateau tot aan de start van de zone 70. Deze asfalteringswerken zullen doorgaan in de eerste week van maart. 


Er wordt een omleiding voorzien voor het doorgaand verkeer. Het éénrichtingsverkeer in de Conterscherp, ter hoogte van de Zuidhavendijk en in Noordland, wordt opgeheven.

©district Berendrecht

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder