Heleboel bekende gezichten op Polder Miles

ZANDVLIET – Zondag 25 april kon de Polder 10 Miles jammer genoeg weer niet doorgaan door corona.  De organisatie had het parcours wel uitgezet, maar had geen idee hoeveel lopers er op eigen initiatief gedurende de dag zouden opdagen.

De ochtend begon grijs en koud, ideaal loopweer dus.  Tegen de middag hadden er ongeveer 30 lopers deelgenomen.  Na de middag trok de hemel open en kwam het zonnetje erdoor.  Dit was veel aangenamer voor de organisatie die graag zo veel mogelijk lopers op gang wou schieten én feliciteren bij aankomst.  In de namiddag zijn er nog zo’n 50 tal lopers vertrokken en ook een 20 tal wandelaars.  Er was zelfs een jongedame die het – aangepaste – parcours op skeelers aflegde.

“We zagen een heleboel bekende gezichten die al eerder hadden deelgenomen, maar ook enkele nieuwelingen, die we met veel plezier verwelkomden.  We blikken terug op een heel aangename zondag, maar kijken reikhalzend uit naar volgend jaar, wanneer alles hopelijk weer normaal kan verlopen” zegt Marie Adriaenssens van de organisatie.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder