Heksenstein opende de deuren

ESSEN – Eindelijk was het zover, op zondag 27 november opende de enige, echte toverschool Heksenstein de deuren. De dappere bezoekers werden door de Essense heksen op een originele, ludieke manier  ondergedompeld in een wereld vol magie.

In de prachtige heksenkeuken mochten de kinderen het grote toverboek inzien en lekkere troep brouwen zoals schetensoep, trollenbrol en hersenpaté maar ook liefdesdrank stond op het menu. Uiterlijke kenmerken zoals uitgevallen tanden, beugels, blokjes en lange neuzen die konden wijzen op toekomstige hekserij werden grondig gekeurd en bejubeld !

De kinderen werden in verwondering gebracht door de  voorspellingen, de Mond der Waarheid en de mooie vertellingen van Muzarto woordkunst. Natuurlijk werd er In Heksenstein ook getoverd en jong en oud konden zich uitleven bij de Heksen zonder Vrees en het atelier van de drakentemmer.

Alle durvers werden beloond met een echte drakentand afgestaan door draak Bastos die veilig in zijn kot zat te loeren ! Toen het donker werd, verdween de tijdelijk zichtbare toverschool Heksenstein, de heksen vlogen weg op hun bezem en de rust daalde terug neer in het prachtige karrenmuseum van Essen.

.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *