Heerlijk Ekeren combineert Dorpsdag en Bierpruverfeesten

Op zondag 4 juni vindt HEERLIJK EKEREN plaats, een gezellige bijeenkomst van verschillende verenigingen, diensten en uiteraard ook handelaars uit Ekeren. Als kers op de taart vinden naast de 42ste Dorpsdag ook de Bierpruverfeesten plaats.

Bezoekers kunnen tijdens HEERLIJK EKEREN  kuieren over de Dorpsdag. Het parcours volgt Kloosterstraat, Driehoekstraat, Dorpstraat en Markt. Op het parcours leren zij de vele Ekerse verenigingen, diensten en handelaars kennen en genieten ze van de vele randanimatie (mobiele band, brassband, een Chinese leeuw, steltlopers, …).

Voor bibliotheek Driehoek houdt de bibmobiel halt. Op een podium in Markt kan je genieten van Salim Seghers (om 15 uur) en Frank Valentino (om 17 uur). Tussendoor tonen verschillende verenigingen hun kunnen.

Tegelijkertijd vindt op het Kristus-Koningplein het jaarlijkse bierfestival Bierpruverfeesten plaats. Verschillende artisanale brouwers stellen hun bieren voor. Liefhebbers kunnen vooraf jetons aankopen en met een bierfolder in de hand langs de kraampjes trekken voor heerlijke degustaties. 

Op het podium: om 14 uur: coverband The Frontbrakes; om 16 uur: Bigband Ekeren – Brasschaat en om 18 uur: coverband Boney & The Fannies
​Heerlijk Ekeren: Dorpsdag & Bierpruverfeesten vindt plaats van 13 tot 19 uur langs het ​parcours Dorpsdag: Kloosterstraat – Driehoekstraat – Dorpstraat – Markt; ​locatie Bierpruverfeesten: Kristus-Koningplein

©District Ekeren

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *